Brynxz vaas "Cylinder macho antique pink"

3536-B30

Nieuw

Brynxz Vaas Cylinder Macho antique pink

Deze Prachtige cilindervormige vaas niet in de Lamp & deco collectie ontbreken. Een ware aanwinst voor je interieur!

Kleur: roze gevlamd

Afmetingen:
Diameter: 31 cm
Hoogte: 38 cm

Meer details

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Deel dit product op:

€ 59,95

Meer informatie

Voor een prachtige eye-catcher in uw interieur koopt u deze prachtige Brynxz vaas "Cylinder macho antique pink" vervaardigd uit hoogwaardige materiaal bij Lamp & deco.  Mooi om op een vensterbank te decoreren maar ook op een zuil komt hij uitstekend tot zijn recht. Plaats er een plant of leuke takken in maar ook zonder geeft deze pot genoeg van zichzelf!

Deze prachtige Brynxz vaas "Cylinder macho antique pink" van Lamp & deco past in elk interieur. Leuk te combineren met grijs en wit tinten, deze pot kan op elk kastje of vensterbank worden geplaatst!

Voor vragen en/of opmerkingen zijn we bereikbaar via het contactformulier en voor de laatste trends bezoek je regelmatig lampendeco.nl. Welkom!

Keramiek is afkomstig van het Griekse woord “Keramos” dat staat voor Leem, pottenbakkersklei ofwel “gemaakt van aarde”.

Keramische producten behoren tot de oudste ter wereld en kennen hoge cultuur historische waarde. De eigenschappen van keramiek: hard, niet of zeer moeilijk te smelten en zeer sterk. Keramiek wordt onder zeer hoge temperaturen verhit en vervaardigd.

Meerwaarde van keramiek:
- Natuurlijke grondstoffen
- Klei is een ruim voorradige grondstof
- Kleiwinning heeft respect voor flora & fauna
- Aandacht voor kwaliteit & milieu
- Lange levensduur
- Cultuurhistorische waarde
- Hergebruik/recyclebaar

Vaak zijn keramiek potten voorzien van een glazuurbehandeling. Een keramiek glazuur is een dunne glasachtige laag in verschillende prachtige kleuren. Het glazuren wordt gebruikt om de potten & schalen te verfraaien, te beschermen en de duurzaamheid te vergroten. Het glazuur kan een mooie egale laag zijn of als een bewust gebarsten laag zijn aangebracht dat een bijzonder effect geeft, dit wordt “craquelé” genoemd.

De keramiek potten & schalen zonder glazuurbehandeling hebben prachtige natuurlijk matte tinten.