Welkom bij Lamp & deco!

Ik ben Wilma Manuels. Mijn grote passie voor styling op het gebied van woning en bedrijfsinrichting is de drijvende kracht achter lampendeco.nl! Sfeer en liefde in het huis ligt mij dicht bij het hart en met een scherp oog voor styling en trends heb ik in de voorbije jaren al vele interieurs onder handen mogen nemen. Op basis van de vele blije gezichten, mag ik mij met grote trots specialist op het gebied van styling noemen. Wanneer het gaat om decoreren, stylen én combineren van woonaccessoires, bent u door passie en gedrevenheid bij ons aan het juiste adres!

Lamp & deco biedt een diversiteit aan woonaccessoires waarmee u uw interieur een stoere en gewaagde uitstraling geeft. Onze stijlen variëren van een edgy houten look tot een lofty industriële look. Door de verschillende accessoires op elkaar af te stemmen, kunt u blijven combineren en tot verrassende resultaten komen, daag uzelf uit en laat onze inspiratie tot uw verbeelding spreken!

Vaak zijn onze producten met de hand gemaakt en van duurzame materialen als mango-hout. Een Mangoboom produceert na zo’n 15 jaar namelijk geen fruit meer, het hout kan dan dus voor een ander doel gebruikt worden en komt de mango productie van nieuw aangeplante bomen. Handgemaakt betekent ook dat elk item anders kan zijn, dat is dan ook één van de charmes van ons product.

Omdat styling en combineren niet voor iedereen vanzelfsprekend is, nodigen wij u van harte uit uw vragen aan ons te stellen. Per mail kunnen wij suggesties geven maar advies op locatie geeft pas echt een verrassend resultaat. Goed advies en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus informeer vooral vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor nu wens ik u veel plezier op uw ontdekkingstocht bij Lamp & deco!

Wilma Manuels
        Wilma Manuels