Salontafels

Een tafel hoeft natuurlijk niet uitsluitend te gelden als ondersteuning van ons kopje koffie. De salontafels van Lamp & deco zijn op zichzelf al echte eyecatchers in huis en zijn dus naast functioneel ook nog stylish. De stoere houten tafelbladen zijn gemaakt van het duurzame mango hout en industrieel afgewerkt met metalen poten. Een mooie co...

Een tafel hoeft natuurlijk niet uitsluitend te gelden als ondersteuning van ons kopje koffie. De salontafels van Lamp & deco zijn op zichzelf al echte eyecatchers in huis en zijn dus naast functioneel ook nog stylish. De stoere houten tafelbladen zijn gemaakt van het duurzame mango hout en industrieel afgewerkt met metalen poten. Een mooie combinatie van een stoere houten- en een lofty industriële look.

Naast onze salontafels hebben wij bij Lamp & deco nog veel meer accessoires die uw interieur wat meer flair kunnen geven. Neem daarom ook een kijkje bij onze bloempotten & schalen voor meer functionele items die in uw nieuwe interieur stylish voor de dag kunnen komen.

Meer

Salontafels Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items