Industriële vloerlampen

Altijd al in een New Yorkse loft willen wonen? Onze industriële vloerlampen creëren een ruimtelijk en stadse sfeer in huis. Om het huis ook in de donkere avonduren te laten leven, is een industriële vloerlamp van Lamp & deco een must have! De metalen look van de industriële lampen zorgt ervoor dat de lamp in het interieur subtiel weg kan ...

Altijd al in een New Yorkse loft willen wonen? Onze industriële vloerlampen creëren een ruimtelijk en stadse sfeer in huis. Om het huis ook in de donkere avonduren te laten leven, is een industriële vloerlamp van Lamp & deco een must have! De metalen look van de industriële lampen zorgt ervoor dat de lamp in het interieur subtiel weg kan vallen óf juist mooi eruit kan springen. Dat laten wij helemaal aan u over!

Deze stadse look is op meerdere plekken in huis te gebruiken. Vloerlampen kunnen ook redelijk veel ruimte in beslag nemen. Lamp & deco heeft daarom ook aan de kleinere ruimtes gedacht. Kijk eens bij onze collectie tafellampen, inspiratie genoeg om te combineren?

Meer

Industriële vloerlampen Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items