Houten vloerlampen

Sfeer in huis creëer je met licht. Om het huis ook in de donkere avonduren te laten leven, is een houten vloerlamp van Lamp & deco een must have. Een houten vloerlamp is door zijn klassieke uitstraling makkelijk te combineren met verschillende huissferen. De robuuste vorm van een houten vloerlamp kan een ruimte op een subtiele manier meer ed...

Sfeer in huis creëer je met licht. Om het huis ook in de donkere avonduren te laten leven, is een houten vloerlamp van Lamp & deco een must have. Een houten vloerlamp is door zijn klassieke uitstraling makkelijk te combineren met verschillende huissferen. De robuuste vorm van een houten vloerlamp kan een ruimte op een subtiele manier meer edgy maken.

Deze stoere look is op meerdere plekken in huis te gebruiken. Een vloerlamp kan redelijk veel ruimte in beslag nemen, Lamp & deco heeft dan ook aan de kleinere ruimtes gedacht. Neem daarom ook eens een kijkje bij onze houten tafellampen, die je vanzelfsprekend ook uitstekend met elkaar kunt combineren.

Meer

Houten vloerlampen Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items